EPIDEMIOLOG SDCC: Else Helene Ibfelt

På Steno Diabetes Center Copenhagen er Else Helene Ibfelt ansat i Post Doc stilling og skal arbejde med forskningsprojekter, indsamling og optimering af europæiske og danske Type 1 diabetes data. Fokus for projekter er:

  • Incidens af Type 1 Diabetes i Denmark med brug af data fra DanDiabKids og nationale registre.
  • Incidens of Type 1 Diabetes i Europa. Samle et Eurodiab register med kontinuerlig opfølgning af T1D incidens i Europæiske lande.
  • Undersøgelser af behandlingskvalitet hos børn og unge med Type 1 Diabetes, herunder identificere risikofaktorer for suboptimal behandling og outcome.

Vi igangsætter i første omgang to undersøgelser. Den ene har arbejdstitlen Influence of improved metabolic control on cardiovascular risk factors in T1D, og hovedformålet er at beskrive udviklingen og balancen mellem HbA1c og BMI.

Den anden undersøgelse har titlen Trends in incidence of Type 1 Diabetes in Denmark - influence of country of origin and sociodemographic factors. I forbindelse med denne opgørelse, får vi brug for afdelingernes hjælp til at gennemgå mangellister, validere og efterregistrere evt. manglende patienter i DanDiabKids databasen frem til og med december 2018 – I hører nærmere, på forhånd mange tak for hjælpen J

Kontaktoplysninger:

Else Helene Ibfelt, MSc, PhD.
Steno Diabetes Center Copenhagen, Klinisk Epidemiologi

Niels Steensens Vej 2-4, Building NSK, room 2.12
DK-2820 Gentofte, Denmark

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.